Evenementen

Sporthal ’t Jebbink in Vorden is een perfecte locatie om evenementen te organiseren. Voor zowel sport-, muziek als vrijetijdsevenementen biedt Sporthal ’t Jebbink twee mooie overdekte hallen.

Vele zaalvoetbal- en volleybaltoernooien, kofferbakmarkten, carnavals- en oudejaarsparty’s hebben al in de sporthal plaatsgevonden.

Ben je op zoek naar een overdekte locatie voor jouw evenement, neem dan contact met ons op.

Feesten & partijen

Wil je een keer iets bijzonders organiseren? Voor een familiereünie, bedrijfsparty, buurtfeest of kinderpartijtje is Sporthal ’t Jebbink de perfecte locatie. Twee overdekte sporthalen met diverse (sportieve) mogelijkheden en een gezellige sportkantine om lekker te kunnen eten en drinken. Alles geheel verzorgd of liever alleen de sporthal afhuren? Beiden kan, dus informeer naar de mogelijkheden.

Kinderpartijtje

Een kinderpartijtje organiseren in de sporthal, kan dat? Ja dat kan! Er is van alles mogelijk, van zaalhuur, tot kindermenu, tot geheel verzorgd. Bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

Springkussen verhuur

Een springkussen huren voor een kinderpartijtje, familiereünie of buurtfeest?

Sporthal ’t Jebbink heeft een springkussen te huur voor slechts € 50,-. Voorwaarde is wel dat je het springkussen zelf komt ophalen en weer terug brengt.

Bel voor meer informatie met Edwin Schooltink op 06 – 29479192.

Pin It on Pinterest

Share This