Zaalhuur

Sporthal ‘t Jebbink beschikt over een kleine en een grote sporthal. Beide sporthallen zijn in zijn geheel of in delen af te huren. Lees onderstaand meer over de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op.

Kleine sporthal

De kleine sporthal kan in twee zalen (zaal 1 en 2) worden opgedeeld waarmee het mogelijk is om bijvoorbeeld gelijktijdig twee volleybal wedstrijden te spelen. De kleine sporthal heeft een zittribune die zich op dezelfde hoogte als het speelveld bevindt.

 

Grote sporthal

De grote sporthal, is o.a. geschikt voor het spelen van zaalvoetbalwedstrijden en kan in drie zalen (zaal 3, 4 en 5) worden opgedeeld. Hierdoor is het mogelijk is om bijvoorbeeld gelijktijdig drie volleybal wedstrijden te spelen. De grote sporthal beschikt over een hoger gelegen sta- en zittribune van waar een goed zicht over het gehele veld mogelijk is.

 

Tarieven en huurvoorwaarden

De tarieven zijn afhankelijk van het gebruik (eenmalig of regelmatig) en de bezetting van de sporthallen. Neem voor een actueel overzicht van de tarieven contact met ons op.

Voor het gebruik van de sporthallen zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. Lees voor het gebruik van de sporthallen onze huurvoorwaarden goed door.

Contact

Sporthal ’t Jebbink
Het Jebbink 13
7251 BH Vorden
06-10859874
info@sporthal-vorden.nl

Pin It on Pinterest

Share This