Op 8 en 9 juli 2017 organiseert sporthal ’t Jebbink een beachvolleybaltoernooi. Twee dagen lang wordt er 3 tegen 3 gevolleybald op het zand en wordt er muziek gedraaid door de dj’s van Party Paradise. Er wordt op zaterdagochtend/middag van 11:30 tot 15:30 uur recreatief gestreden om de titel en zaterdagmiddag van 16:00 uur tot 20:00 uur, competitief en zondagmiddag van 14:00 tot 18:00 uur, competitief.
Zowel de zaterdag als de zondag zijn afzonderlijke toernooien.

Als leuke extra vieren we de zomer op zaterdagavond, direct aansluitend op het toernooi, met een beachparty. Hierbij zal de band Short Notice de muziek verzorgen. Uiteraard ben je als je zondags speelt ook van harte uitgenodigd.

Recreatief
Voor het recreatieve toernooi is het mogelijk je op te geven als damesteam, herenteam of mix-team. Bij een mix-team geldt de regel dat er steeds minimaal 1 vrouwelijke speelster in het veld moet staan. Het team moet minimaal uit 3 spe(e)l(st)ers bestaan, het maximum aantal mag je zelf bepalen. Inschrijfgeld voor het toernooi is €20,- per team.

Competitief
Voor het competitieve toernooi is het mogelijk je op te geven als mannenteam of damesteam. Alle denkbare competitieniveaus spelen tegen elkaar. Het team moet minimaal uit 3 spe(e)l(st)ers bestaan, het maximum aantal mag je zelf bepalen. Inschrijfgeld voor het toernooi is €20,- per team.

Hoe schrijf je jouw team in?
We willen graag een e-mail ontvangen van jouw team met daarin de volgende gegevens:
– Teamnaam
– De speeldag van jullie voorkeur
– Competitief/recreactief
– Het verwachte aantal spe(e)l(st)ers

Je stuurt de mail naar het volgende e-mailadres: jebbinkbeach@sporthal-vorden.nl

Zorg dat je jouw team zo snel mogelijk inschrijft, want vol = vol! Mocht je achter het net vissen, dan kunnen we er voor zorgen dat jouw team op de reservelijst komt te staan. Je maakt kans dan alsnog deel te nemen als andere teams afzeggen, of niet voldoen aan de eisen.

Houd voor meer informatie onze Jebbink Beach Facebookpagina in de gaten.

Met vriendelijke groet,
De organisatie van Jebbink Beach!

 

Pin It on Pinterest

Share This